Bemutatkozás

Viharos Ottó webfejlesztő, online marketinges

Mielőtt egyéni vállalkozóvá váltam, éveken keresztül dolgoztam profi webfejlesztő, online marketinges cégeknek. A munkám során sokrétű tudásra, és tapasztalatra tettem szert: egyaránt értek a weboldalak, webáruházak készítéséhez és otthonos vagyok a népszerű design trendekben, keresőoptimalizálásban is.

A munkám során kirajzolódott előttem, hogy érdekel a marketinges szakma: nem csupán azt tartom kihívásnak, hogy egy rendszert, mint fejlesztő megalkossak, hanem hogy az egy hatékony eladó-gépezetté váljon, és hogy az ügyfeleim számára a legtöbb bevételt teremtse. Kifejezetten büszke vagyok arra, hogy sok olyan munka került ki a kezeim közül, ami pénzt hozott az ügyfeleim számára, vagy amire-a jó kialakításnak köszönhetően-sokáig mehetett sikeres hirdetési kampány.

Nagyon fontosnak tartom a megfelelő kommunikációt, és bizalmat az ügyfeleim és köztem, ugyanis személyes meggyőződésem, hogy ez a sikeres közös munka alapja. Azok emberek közé tartozok, akik nem csupán művelik a szakmájukat, hanem tanítják is: egy neves programozói iskolában tanítok webfejlesztést, így úgy érzem, hogy az évek alatt jól megtanultam kezelni a konfliktusos helyzeteket.

Általában már a közös munka elkezdése előtt részletes egyeztetést szoktam javasolni, hogy jobban megismerhessem a megfelelő üzleti célokat. Igényes, precíz munkát végzek, amennyiben úgy érzed, hogy tudok neked segíteni abban, hogy az online vállalkozásod sikerre juttassuk, keress bátran.

Viharos Ottó webfejlesztő, online marketinges


Szeretnél árajánlatot kérni?

Nagy tapasztalattal rendelkezem weboldal készítés, webáruház készítés, keresőoptimalizálás és online marketing terén. Sok olyan munkám volt már, ami sikeres lett, és pénzt hozott az ügyfeleimnek.

Ajánlatkérés